0

Utgår ur sortiment

 
 
 
 
Är det inte typiskt att när man hittat något man vill ha så ska dom sluta sälja serien och artikeln är helt slut på varuhuset! :( Vi köpte dessa lampor till Nelly och Wilma när dom fick nya sängar till sitt nya rum. Nu ikväll var det dags att handla åt Anton och Elias eftersom även deras rum nu är färdigmålat. Så surt! Vi fick dock tag i sängar, madrasser, taklampa, gardinstång och lite annat smått och gott. Och middag intogs med traditionella köttbullar för vareviga en i familjen, utom mamman som mumsade på rödbetsbiffar med bönröra och zatziki.
 
Vi hade dessutom tur att hitta madrass till Elias säng på fyndhörnan med nästan 50% rabatt (445kr istället för 799kr). Och ett pysselbord för 75kr istället för 345kr. Man tackar! :) Vi skulle även köpa hem två Expedithyllor men dom var tillfälligt slut, får hoppas dom kommer in snart igen. Vanliga vita. Så dom dyker nog upp snart igen.
 
Och sänglamporna hade jag turen att kunna köpa Online nu ikväll, 49kr i frakt får det vara värt! Alutet gott, allting gott.
 
Familjen Cirkus ska inta middag, allt för det fashionabla priset av 234kr. :)
Alla mina fina, och ser ni. pappan ser faktiskt nästan avslappnad ut. ;)
 
 
 
 
 

Kommentera här: