0

Vårsolsnjutning

 
 
 

Helgen har varit riktigt lugn, Anton fick feber i onsdagskväll och har varit hemma från skolan. Så vi bestämde oss för att ta det lugnt nu så han fick friskna på till kommande vecka. Jag hoppade in för lite extrajobb igårkväll bara. Idag har vi städat lite och ätit fisk till lunch, därefter gick allihopa ut och avnjöt en glass i vårsolen. Så himla skönt. Oj vad jag längtar efter våren nu! Fast närkingen i mej envisas med att tro att vi inte sett det sista av vintern och snön än...

...så jag passar på att njuta ordentligt när chansen finns. ;)

 
Update: Vi har precis kommit hem igen efter att ha lämnat av pappan i Örebro, för vidare transport mot Mysen, Norge, där han jobbar just för tillfället. För ett par veckor sen så ändrades hans skift, så han har kommit hem varje helg, men nu lutade det tydligen åt att han ska återgå till 12-9 igen. Och hur konstigt det än må låta så tycker jag faktiskt bättre om det, även om han är borta lite längre. Men det blir så kort nu. När han är hemma i mer än en vecka så hinner man komma in i vardagslunken bättre. Och så får barnen en bra vecka av tre, när Anton bara går i skolan och de andra tre går 15timmarsvecka.
 
Vi passade på att tvätta av bilskrället när vi åkte in till Öret, tog lyxvarianten, tyckte bilan var värd det efter all skit och slask hon fått stå ut med på sistone. :) Ungarna tycker att det är ett riktigt äventyr. Vi köpte en påse bilar och en påse med jordgubbssnören, sen satt vi där inne i bilen och tittade på när bilen blev "duschad" som Wilma sa. Nelly gjorde stora ögon när borstarna for förbi, men hon blev inte rädd iallafall. Men tänk, snart är snön borta då kan vi börja tvätta bilen ute igen. Helt ärligt, resultatet blir ju så mycket bättre.
 
 
 

Kommentera här: