0

Sjuk?!


Inte ser han väl så värst sjuk ut?! Inte kan man tro att han under natten kräktes tills hela magen var tom, för att sen få sova några timmar innan det var dags igen? Men så är det iallafall. Magsjukan är här igen. Hualigen, trodde verkligen att det skulle vara färdigt nu. Men men. Det går nog över det här med, och mitt humör hålls uppe av allt som spirar och gror i min trädgård nu. känns det motigt en stund, då tar jag på mej foppatofflorna och går ut och tittar i mina rabatter. :)

Där trängs krokusar, tulpaner, scilla, pärlhyacinter, hyacinter, vårlökar med alla andra knoppar. Och längs garageväggen så vräker sig rabarberknölarna upp ur jorden med en väldans fart. Det är lycka minsann, att ha en egen trädgård igen, där jag kan göra hur jag vill. Och det är lycka minsann att gå ut vareviga dag och få nya överraskningar såsom blåsipporna som dök upp en en dag och vitsipporna som nu blommar för fullt under vinbärsbusken och i sluttningen längst ner på tomten.

Runt halvfem sådär så borde pappan rulla in på gården, det är också lycka. Ikväll blir det fredagsmys med tacos och Tingeling istället för Mora Träsk, men det gör ingenting. Det är mysigt det med. ♥

Kommentera här: