4

Vill du se en stjärna... se på mej!



Imorse fick jag ett samtal från Kathy som gärna ville ha sällskap och det passade mej och nelly alldeles ypperligt, så vi packade ihop oss och åkte över till Kathy och tre barn, Lily är hemma med vattenkoppor (som hon för övrigt fått från Nelly) så dom är lite isolerade där hemma. Vi pratade och pratade och pratade och pratade som vi oftast gör ;) och så lekte barnen och vi åt lunch, kycklinglår med wokade nudlar och grönsaker. Smaskens faktiskt. :) Tackotack.

Efter lunchen var det dags för ihoppackning igen, sen for vi till dagis och hämtade tre glada syskon, hem en sväng och hämta vagn samt lämna stol och sen åkte vi ner till farmorn. Där blev det lite mellis, lek, fika, lek, kvällsmat och lek. T o m mamman lekte... i farmorns badrumsskåp. :) Där hittade jag en rolig foundation, som jag såklart var tvungen att prova! Och ett läppglans, och en ögonskugga och en mascara och ögonbrynsskugga(?) och nagellack. Oooops, så kan det gå när Nelly sover länge och Anton, Wilma och Elias roar sig själv. Jag sminkade på, ivrigt påhejad av svärmor. Och hejhopp vad snygg jag blev då! Som maken sa, jag är alltid vacker såklart, men kul att se mej lite spacklad ibland. Eller hur var det darling?! ;)

Därav snyggbilderna ovanför, tänkte att jag kunde ju fixa en profilbild när jag ändå spacklat upp mej, så blir det liksom någon nytta med det hela. Brors kommentar när han såg mej var; man är inte så van vid att se dej med en massa smink.... Haha, förstår ni nu hur sällan jag använder min sminkarsenal! ;)

Och ja, vad ska jag säga, The kamera loved me! Gick liksom inte att sluta...



Kommentarer:

1 Lilian:

skriven

Gud vad härlig du är!!! :D :D :D

Och himla fin också! Med eller utan smink!



Kram!



Ps. Kul att höra att "smittpartyt" blev lyckat :) Hoppas dock att Lilly mår bra trots kopporna.

2 Sofia:

skriven

Snygging där ;)

3 jojo:

skriven

snygging!! =)

Se nu till o använda ditt smink lite nu också va =) hahah

Fast som föregående talare sa, lika snygg med som utan <3

4 Linnea:

skriven

Jag kan inte välja vilken som är min favorit!! Lika läcker på alla!

Kommentera här: