1

Chokladkakor och kusiner



Idag bakade vi chokladkaka här hemma. Har aldrig provat ngt liknande föut. Men det blev riktigt god, hade den nog inne lite för länge dock, det stod att den skulle vara lite kladdig men det var den inte. Fast god ändå! Till den fick vi glass. Sånt får man när man är sjuk. Faktiskt.

Nu har Nelly också fått feber, var väl bara en tidsfråga med tanke på att dom andra tre är sjuka. Antons feber steg igårkväll igen, och nu ser han ut som ett vandrande lik, som sin syster. Elias han hostar istället. Hostade tills han kräktes inatt. :( Hoppas natten som kommer blir bättre! Anton har legat på soffan inatt och kollat på tvn mellan sovstunderna. Och i Norge mår pappan lika dåligt. Det här är ju väldigt farligt att säga... Men jag verkar vara den enda som klarar mig från den här skiten. och det är väl en himla tur för vem skulle ta hand om alla sjuklingar annars! ;)

Igårkväll fick vi också det glädjande beskedet att den nya kusinen anlänt! :) Det blev en liten Felicia som vägde 3565gram och var 51cm lång. Väntar ivrigt på att få en bild. :) Allt hade gått bra vad jag förstod även om Emma förlorat en del blod. Ska prata med henne senare för lite med detaljer. :) Stort Grattis till ert tredje barn Rikard och Emma! Och stort Grattis också till Benjamin som blivit storebror och Cornelia som nu har både en lillebror och en lillasyster. ♥

Kommentarer:

1 Lilian:

skriven

Sånt där ready-too-bake skit kör alla med här i Amerikat. Missförstå mig inte nu. Det kan vara smidigt och jättegott i bland men vart tog kärleken till att blanda ihop ALLA sina egna ingredienser vägen? Tur att svenska husmodern lever kvar bättre i vårat avlånga Sverige :) Kram på dig!

Kommentera här: