2

Sju skrotungar och en faster/mamma

 
 
 
 
Idag fyller Svägerska Emma år. Och efter lite funderande och diskussion med maken så hade vi bestämt oss för att ge henne ngt att göra, med tillhörande barnvakt såklart. Vi har pratat en del om hur sällan man som småbarnsförälder kommer iväg på tu man hand. Och när Emma för ett tag sen började prata om att hon och Rikard tänkte gå på bio för att se Breaking Dawn så såg vi vår chans. Så det fick bli en slant till bio och middag och så hade jag hand om Cornelia, Benjamin och Felicia över natten så dom även fick chans till en hel natts sömn.
 
Det gick hur bra som helst att ha alla sju barn själv. Det var bara precis vid läggningen av Felicia och Nelly som det körde ihop sig. Då båda var trötta och ville vara i min famn. Men Anton hjälpte till att sitta med Felicia medan jag la Nelly och sen fick lillhjärtat ha faster alldeles för sig själv. ♥ Alla sju barn sov sen lugnt hela natten. De stora efter att ha röjt ordentligt oyh avslutat kvällen med Ice Age 4, som dom såg tillsammans på bio i somras. :) Vid sjutaget satte dom fart på ovanvåningen och väckte de små, som dock somnade om med mej efter att Felicia fått en flaska välling, under tiden satt de större och mös framför tvn.
 
Vid niotiden så blev det frukost för samtliga och sen en par timmars lek innan Pappa Rikard dök upp i sällskap med farfarn för att hämta hem sina vildar. :) Resten av dagen har vi sen ägnat åt mys och tvätt. Anton, Elia och Wilma var också ute en sväg och gjorde en snögrotta utanför ytterdörren. Sen kom Jimmy över en sväng på kvällen, han åt kvällsmat och jag passade på att åka och handla lite. Upptäckte att frukten tog slut under dagen, och det går ju inte för sig när skolkillen ska ha frukt med sig imorgonbitti! :)
 
Stort Grattis Emma! Hoppas du haft en bra födelsedag. ♥
 
 
 

Kommentarer:

1 emma:

skriven

Tack snälla ni för en fin present <3 dagen har varit toppen! Myst med familjen, fått lite fika och några paket. C ville vi skulle klä granen idag som är en vanlig tradition på min födelsedag, men när man har små troll får det nog vänta. Antar jag får klä om granen ett par gånger under julen ;)

2 emma:

skriven

Sv: ja ibland sköter dom sig ;) skönt att det gick bra även om det kanbli körigt! :) men som du säger sju barn funkar lika bra som tre! Jag tycker om er precis lika mycket <3<3<3<3<3<3 kram och tack!

Kommentera här: