5

Urk och usch



Här hemma härjar magsjukan. :( Först Nelly, sen Elias, därefter jag och nu bror. Återstår att se om Anton, Wilma och pappan klarar sig.

Kommentarer:

1 Lilian:

skriven

Naaaä! Stackars er. Magsjuka som är så hemskt! Krya på er!!!!!

2 jojo:

skriven

Usch o blä!! trodde med tanke på att ni höll er borta från oss så länge o med varningar på dagis så slapp ni bli sjuka endå. Jag var övertygad om att ni klarade er! Men den där magsjukan är lömsk!! LÖMSK! =(

Krya på er nu!!!! <3



Sv: tyckte det kändes ensamt att bara ha den röda, så tog den gröna med. älskar ju rött o grönt tillsammans på julen. peppar peppar så har jag kunnat haft allt mitt pynt framme varje år sen theo föddes. Få se hur Jeppe är, men det är bara o ställa dom högre kanske ;)

3 Sofia:

skriven

Nej stackars er, men verka som det går över fort iaf eller?? Skönt det i sånt fall men fy för magsjuka, skönt att Stefan är hemma nu då. Kryapåerkramar

4 Fia:

skriven

Förstår att du får träning ändå, var inte direkt så jag menade. Utan menade bara att det är jobbigt att trava långa sträckor. Och givetvis fattar jag att du måste bli säker i sadeln innan allt, jag är ju inte dum ;).

Krya på er !

5 Emma:

skriven

Sv: Ja visst är den fin! Tror den kommer lysa väldit fint just när det är mörkt, då gör den sig till sitt rätta :) Ja det känns både bra och dåligt, Herman har ju varit i stort sett min hund. Men jag kommer inte orka medtvå hundar som trissar upp varandra och tre ungar. Tråkigt men sant. Samtidigt ser jag till att det är bättre han hamnar där än att han blir avlivad.Inte för att jag skulle ha gått med på det, det var ju därför han kom från första början.



Hoppas dom andra klarat sig nu!!?

Kommentera här: