0

Vad är Problemet?

Så, i måndags gjorde jag en ny felanmälan, frågade då också hur lång tid jag skulle räkna med den här gången. Fick till vsar 3-4arbetsdagar. Så döm om min förvåning när det igårmorse ringde en tekniker som sen kom på en halvtimma Lyckan blev dok inte långvarig. Hon hittade ett fel på nätet, MEN det fungerar fortfarande inte. Hon menade att det då måste vara modemet, har dock svårt att förstå vad som skulle hänt med det? Men bror kommer idag för att testa ett annat modem så får vi se. Annars blir det ett nytt och ganska mycket ilskanare samtal till Telia kan jag lova. Börjar vara så trist det här.

Och nästa vecka börjar ju mina favoritserier, vore ju kul att kunna se dom. :(

Idag har jag
haft slutbesiktningen på lägenheten, allt blev godkänt, så jag lämnade ifrån mej alla nycklar och vinkade hejdå. Känns skönt att kunna släppa det nu och fokusera helt på nya hemmet. :) I helgen blir det ju ingenting dock, men sen så! Vi ska sätta upp lite nya hyllplan i förrådet och skaffa plastbackar för att kunna få ordning ordentligt. En till sommarkläder, en till vinterkläder, en till kablar och liknande och så ska det upp hyllor att ställa krukor och sådant på. Kommer bli så bra. Stefan ska också fixa en arbetsbänk, så han kan hållas med vapenvård och liknande därute. Ingen är gladare än jag för det, det luktar rätt illa om rengörningsmedlena. ;) Är lite känslig i nosen just nu.

Ringde också till Specialistmödravården i måndags för att kolla vart min tid till UL tagit vägen. Hon skulle kolla på det och återkomma med ett datum. Hoppas det blir snart!! :) Lillprutt har börjat sparkas en hel del nu. Så mysigt så. Tiden bara springer på. Är snart i v.17. Snart bara halva tiden kvar. Har en del känningar av foglossning, men än så länge går det att stå ut med. Hoppas att det inte bli värre bara.

Kommentera här: