0

Midsommarafton

Igår spenderade vi hela dagen med midsommarfirande, först åt vi lunch här hemma innan det var dags att bege sig till Folktes Park för stångresning och dans. Både Wilma, Anton och jag ringdansade, pappan stod för fotograferingen och Elias satt i vagnen och spanade på oss. :) Efteråt var det fiskedamm för barnen och medan vi stod och väntade på att dom skulle fiska klart så kom min farmor och farfar. Farfar och Stefan åkte hem till pappa som höll på med maten, medan jag och farmor och Elias stannade kvar i parken och tog en fika.  Medan vi satt och fikade så kom Tommy och Rebecka ner en sväng. Efter att vi fikat klart tog jag, farmor och Elias en promenad medan dom andra tog bil ner till pappa.

Väl hos pappa blev det en massa bus och lek i väntan på att styvis skulle bli klar i parken och grillningen skulle gå av stapeln. Ojojoj så mycket gott vi fick att äta, det var entrecôte, karré, egenmarinerad flintastek, majskolvar, champinjoner, halloumiost, grillad marinerad potatis, potatissallad, sallad, kyckling och korv, det fanns ngt för alla helt enkelt. :)
Lite senare sen blev det också kaffe och jordgubbar med lättvispad grädde. Såå gott.

Vid elvataget var det dags att bege sig, Elias sov då sen ett par timmar tillbaks, men hade precis vaknat en sväng, Wilma sov i en soffa och Anton hade gått upp och lagt sig i gästrummet. Så han blev kvar över natten medan vi tog de andra två och knallade hem i den ljumma sommarnatten.

Stångresning. Pappan fick rycka in och hjälpa till. :)

Ringdansen. Wilman och jag hade matchande kläder dagen till ära. :)










Midsommarbarn.
     
Elias tyckte att Rebecka skulle ha kransen.



Gammelfarfar leker med barnbarnsbarnen.
 
Till bords.

Maten. Mmmmm.


    
Hela familjen på ett kort! :)


   
Midsommarmys...♥





Tröttis...♥

Trötter...♥


♥ ♥ Tack alla för en jättehärlig dag ♥ ♥

Kommentera här: