0

Ärtskidor.

Är nu hemma efter dagens äventyr. Vi startade med att fixa den mat som skule med upp till Lasse, marinerade kött och potatis och gjorde vitkålssallad. Sen åkte vi in till stan och uppvaktade Sandra på hennees 18-årsdag. Födelsedagsbarnet var lite slitet efter att ha festat natten lång. ;) Som sig bör när man är 18 tycker jag. Vet väl själv hur man var. trots att det är 10 år sen(!). Mamma Jennie bjöd på gott fika, bl.a annat hallonrutor som var hur goda som helst! Återkommer när jag fått recept. Därefter blev det glass med jordgubbar och maränger.

När vi skulle åka därifrån så ville Anton följa med oss! antar att det var Lasse som lockade mest, men jag vill gärna tro att han saknat oss lite med. :) Så nu ligger han här i sin säng och sussar sött. ♥ Så skönt att ha honom hemma, även om han nog kommer åka till farmor igen imorgon eller på måndag. Om Anton får bestämma iallafall.

Uppe hos Lasse startade vi med att grilla. Barnen sprang runt med Bisse och kastade bollar åt höger och vänster och Bisse sprang lyckligt och hämtade hela tiden, med någon paus för att dricka vatten. Sen låg han under Elias stol medan vi åt och snodde åt sig det som Elias "tappade". Man får inte vara dum. Efter maten tog vi en promenad till en åker där det växte ärtor. Där plockade vi (jag och Lasse) en icakasse full, som nu ska förvällas och frysas. Är så gott att ha i wok eller bara som tillbehör till mat. Eller varför inte i en gryta. Anton och Wilma for runt i åkern och åt och åt och åt. Sen på slutet hjälpte dom till att plocka också. Pappan han skötte Elias och vagnen, Elias höll på att somna nämligen. Efter blöjbyten och vällingfix så åkte vi sen hem och lämnade Lasse och Pappan åt sitt öde.

Nu ska jag nog ta och fortsätta Potterresan, den är tyvärr snart slut. Kommer bli tomt....



"Sitt ner Bissebus" säger Wilma och hytter med näven. :) Bisse bryr sig mest om bollen.

Anton provar nya Jakttornet.

Bisse vill att elias ska kasta bollen åt honom, Elias tycker bara det är roligt att Bisse är nära honom, han blir så glad och skriker ut sin glädje när en hund kommer i närheten av honom. :) Till skillnad från storasyster som är väldigt avvaktande i början.

Anton provar pappans stövlar, som bara är liiite för stora. :)



Anton ute i ärtåkern.



Och Wilman med

Kommentera här: