3

Parken Zoo

Vi hade sån tur med vädret, det var ganska mulet, men lagom varmt. Djuren var väldigt pigga och visade sig ordentligt. Vilket ju är det primära på en djurpark. :) Ungarna sprang såklart runt som vildar. Och gjorde pappan smått hysterisk stundtals. ;) Men vi hade ju med oss både farmorn och faster Fia och farbror Andreas så vi kunde hjälpas åt att hålla koll på dom. Anton fick syn på karusellerna direkt när vi kom in, och tyckte ju såklart att vi skulle bege oss dit direkt. Vi startade dock med att äta äggsmörgåsar och sen gick vi runt djurparken. Han glömde karusellerna stundtals, men kom alltid tillbaks till det. :) Många djur såg vi, både katter och apor och fåglar och hästar och kaniner och div andra som jag tyvärr inte kommer ihåg namnen på. :) Men kul var det och bra gick det.

Och här kommer M A S S O R av bilder!



   

   





   



   



 

   



  



 







  





  







Efter att djuren var avklarade så bar det vidare mot karusellerna!!! Anton sprang hela vägen nästan. :) Och sen blev det åka av, Karusellen, Masken, Flying frog, Skepp och skoj, Minibilarna, Djungeltåget och Djungelflyget. Anton fick det här parkbesöket i födelsedagspresent av farmorn och farfarn, och han fick också med ett åkband, så han sprang runt och åkte favoriterna om och om igen. Wilman var lite mer reserverad, det får inte gå för fort. Men karusellen och Djungeltåget gillade hon. Och minibilarna, även om det var lite svårt att förstå hur man skulle få dom att åka. ;) När det blev dags för hemgång så fick vi muta barnen med varsin popcornbytta.



   

  



  

   






  

Kvällen avslutades sen hemma hos Fia och Andreas där vi grillade div gott, entrecôte, kyckling, korv och majs, till det hade Fia gjort sallad, pommes och potatissallad.

Tack allesammans för en kanondag!

Kommentarer:

1 Lollo:

skriven

Å vilken Mysig Dag!

Längtar tills vi får barn och man kan åka på utflykter :)



Kram

2 Therese:

skriven

Vilka fina bilder du lyckades ta.. Vi hoppas på en kanon dag imorrn då vi ska till Parken Zoo ;D



När ska vi ses??

3 sara:

skriven

villken härlig blogg. lycka till med allt

Kommentera här: