0

Skön promenad

Hemkommen från Sköllersta. Jag, Fia, Wilma och elias gav oss ut på en promenad efter att vi först fått fika. Tog ca en timma tror jag. Det var så skönt så, hann med en hel del snack under vägen eftersom båda barnen somnade. Elias efter att vi gjort ett amningsstopp. :) Jag försökte faktiskt få honom att äta innan vi begav oss men det passade inte Lilleman! Han ville äta ute idag.

När vi kom hem så hade Jimmy satt på potatis och kalopsen stopp på värmning. Det var så gott! Grytor överhuvudtaget är en stor favorit hos mej. Pappa gör en med fläskkött som är helt underbar också. När tänker du bjuda din bästa dotter på det egentligen???

Nu ska jag leka med Elias lite medan vi är själv hemma. Resten av familjen är nere i Ilvanbo, Stefan skulle tvätta 740n som nu är såld. Ska lämnas till nya ägaren imorgon. Skönt.

ikväll är det Mustasch för grabbarna, dom spelar på Club 700 i Örebro, här hemma blir det tjejkväll med Bästa Martina. Har hyrt två skräckisar. Hoppas på att iallafall en är sevärd. :) Till det; en massa snask antagligen! :)

Kommentera här: