0

Tittade igenom gamla bilder

Hittade några bilder från semestern på Öland juli -07. Var där med svärisarna, Stefans bröder och deras bihang! ;) Hade ingen tur med vädret alls, och jag tror vi alla vart lite trötta på varann. Åkte hem en dag tidiagre, eftersom vädret var så kass. Så blir vissa semestrar. Vi har inte gjort om det hitintills, och jag tror inte att vi kommer göra det heller. Iaf inte en vecka i samma hus. :) Jag menar inte att det bara var dåligt. Men det är svårt att samsas på små ytor, med dåligt väder, två badrum och ett kök.

Vill åka dit igen dock, men kanske inte en vecka utan en långhelg skulle räcka. Men då vill jag vara garanterad fint väder, så man kan vara ute utan att bli dyngsur. Jag tror det regnade 5dagar utav 6dagar. det ni. :) Bilresan hem var ingen höjdare heller direkt. Mot slutet så bara skrek Anton, han var ganska less på att sitta i bilen då. Och Stefan hade världens sämsta tålamod och vara bara sur hela tiden. Sååå kul. Han har bättrat sig på det rejält. Antar att man blir van efter att ha haft barn ett tag. :)

I sommar ska Stefan ha ordentlig semester för första gången på dom knappt sju åren som vi vart tillsammans, hela 6veckor plus en eller två till. Det ni, jag är såå lycklig. Känns helt underbart. Vi har vart tvungna att använda alla semesterpengar förut till huset. Innan vi hade huset kom det nog aldrig på tal. Men nu så. Kommer inte bli några längre turer eftersom vi kommer ha en nyföding. Men iaf. Ska åka till Eskilstuna, Parken Zoo. :) Anton gillade det skarpt förra året. Och nu tror jag att han kommer uppskatta det ännu mer. Och så kommer det nog bli en hel del bad om vädret tillåter. :) Mest för övriga familjen dock. Men det gör inget. Jag ska sitta redo med kameran! :)


Trollskogen i en jättegammal ek. Tror det stod att dom växte i 300år, levde
sen 300år innan dom dör under 300år. ojoj vad dom skulle kunna berätta!

Jag vid ett mulet Böda Strand, med Wilma i magen! :)

Anton vid ngn anonym strand, mulet även denna dag! Men inget regn
medan vi var nere på strande iaf!

Stefan och bror Andreas lattjar i sanden

Fyren långa Jan, ser ni hur fint väder det är! :) Eller hette den Erik
någonting, kommer faktiskt inte ihåg, ooops. :)


Anton åker elbil på Parken Zoo

Vi försöker mata en liten get

Anton i en helikopter

Wilman låg mest i sin vagn och försökte fånga ormen!

Anton härmar aporna

Mamman och anton åker karusell.

Wilma äter upp mammas vattenflaska. :) På väg hem efter en lång dag.

Anton trött och röd vid dagen slut. Trots keps och ordentlig insmorning.

Mamma var kräfta! :-D

that´s all folks.

Kram

Kommentera här: